Csicseriborsó omlett
Ha már unod a zabkásás és avokádós reggeliket, akkor ez a poszt most Neked szól!
Tökéletes napindító vagy akár ebéd lehet, ez a nagyon gyorsan és egyszerûen elkészíthetô csicseriborsó omlett és ráadásul finom is.
Pár nappal elõtte készítettem egy vegán bolognait, amit szintén felhasználtam a recepthez, mert nem akartam kidobni az ételt.
Hozzávalók:
- 100 gramm csicseriborsó liszt (2 fõre)
- kb 120 ml víz
- fokhagymapor
- só vagy fekete só
- füstölt pirospaprika
- sörélesztõpehely
Elkészítés:
Keverjük csomó mentesre az összes hozzávalót, majd egy pici olívaolajon süssük ki az omletteket. (kb 4-5 nagyobb jön ki belõle)
Egy picit sûrûbb palacsinta tészta állagot kell, hogy kapjunk, akkor lesz finom és könnyen süthetô.
A megsült omlettre került a bolognai, majd megszórtam növényi sajttal, salátával és retekkel.
Az egész megvolt 10 perc alatt, mosogatással talán 20 :)
Még több receptért látogassatok el az Instagram oldalamra!