Csicseriborsó omlett

Ha már unod a zabkásás és avokádós reggeliket, akkor ez a poszt most Neked szól!

Tökéletes napindító vagy akár ebéd lehet, ez a nagyon gyorsan és egyszerûen elkészíthetô csicseriborsó omlett és ráadásul finom is. 

Pár nappal elõtte készítettem egy vegán bolognait, amit szintén felhasználtam a recepthez, mert nem akartam kidobni az ételt. 

Hozzávalók:

  • 100 gramm csicseriborsó liszt (2 fõre) 
  • kb 120 ml víz
  • fokhagymapor
  • só vagy fekete só
  • füstölt pirospaprika
  • sörélesztõpehely

 

Elkészítés:

Keverjük csomó mentesre az összes hozzávalót, majd egy pici olívaolajon süssük ki az omletteket. (kb 4-5 nagyobb jön ki belõle)

Egy picit sûrûbb palacsinta tészta állagot kell, hogy kapjunk, akkor lesz finom és könnyen süthetô.

A megsült omlettre került a bolognai, majd megszórtam növényi sajttal, salátával és retekkel. 

Az egész megvolt 10 perc alatt, mosogatással talán 20 :) 

f7a7c61f-4517-4381-a30d-7de03fa5f3f6.JPG

Még több receptért látogassatok el az Instagram oldalamra!

www.instagram.com/vegan_kriszti